Prvý online airsoft shop na Slovensku

50 000 ks tovarov skladom

magnify Vyhľadávanie
EUR

Top darčeky k Vianociam nielen pre airsofťáka

15.12.2022 Catus.sk Tipy a rady

Top darčeky k Vianociam nielen pre airsofťáka

S adventom každoročne prichádza i otázka, čo dať svojim najbližším pod stromček. Ak ste stratili fantáziu, nezúfajte a nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na darčeky. S darčekmi od Catusu potešíte nielen airsoftového hráča, ale i outdoor nadšenca.

1. Oblečenie na zimu

Máme prémiové oblečenie značiek Brandit, Helikon a Pentagon, ktoré pravidelne naskladňujeme. Odporúčame napríklad túto flísovú bundu, ktorá je dostupná v dvoch farbách - čiernej a olivovo zelenej. Je vyrobená z príjemného hrejivého materiálu. Vysoký golier zabezpečí, že krk a hrdlo budú v teple v chladnom počasí. Bunda má elastický pás a je vhodná do mesta, do prírody alebo na rôzne outdoor aktivity. 

Dokonalú ochranu rúk proti mrazu pri akejkoľvek vonkajšej činnosti zabezpečia taktické rukavice, ktoré u nás nájdete v štyroch farbách. Sú vyrobené z ľahkej a priedušnej nylonovej tkaniny s vynikajúcimi vlastnosťami proti poteniu. Vďaka suchému zipsu skvelo držia na rukách. Pre bežné nosenie máme napríklad tieto zimné pletené rukavice so škandinávskym vzorom. Sú dostupné v troch farebných kombináciách.

Na ochranu hlavy poslúžia čiapky, ktorých máme naozaj veľký výber. V ponuke sú klasické flísové alebo pletené čiapky alebo baranice (ušanky) s ochranou na uši a podšitým kožúškom.

2. Jedlo

K dobrej turistike alebo inej vonkajšej aktivite nesmie chýbať v batohu niečo pod zub. Máme na výber rôzne energetické a proteínové tyčinky, ktoré sú vhodné na desiatu alebo olovrant. Okrem toho sú k dispozícii aj hotové jedlá pre outdoor, ktoré sa označujú aj ako MRE (Meal ready to eat) a sú alternatívou cestovných konzerv. Nenahrádzajú však plnohodnotnú stravu, ale poslúžia v prípadoch, kedy vám podmienky nedovoľujú nachystať si iné jedlo. Môžete si ho pripraviť v samoohrevnom vrecúšku, napríklad za pomoci tohto kempingového vreckového variča.

3. Príborový multifunkčný set

Keď hovoríme o jedle v prírode, treba sa zamyslieť i nad spôsobom jeho konzumácie. Nemusíte si so sebou nosiť kuchynský príbor. Tento príborový multifunkčný set vám uľahčí život. Nájdete v ňom skladací nôž, malý nôž, lyžičku, vidličku, otvárač, vývrtku aj lampu.

4. Ruksaky a batohy

Na našom eshope máme niečo aj pre vašich najmenších. Tieto detské batohy sú ideálne pre dobrodružstvá v prírode s vašimi deťmi. Zlaďte sa spolu s nimi aj vy a vyberte si z ponuky turistických batohov.

5. Čelovky

Niekedy si treba posvietiť na cestu, najmä keď v zimnom období slnko zapadá skoro. Na pomoc prichádzajú čelovky, ktoré osvetlia miesto pred vami. Vyberáme pre vás túto čelovku od značky MaxTronic, ktorá má tri stupne stlmenia bieleho svetla, ale je možné ju prepnúť aj do SOS módu, kedy bude svietiť na červeno.

6. Airsoftové zbrane

Na našom eshope máme najnovšie v ponuke aj licencované zbrane značky Grand Power, ktoré vyrába spoločnosť Delta Armory. Nájdete u nás napríklad túto airsoftovú zbraň zo série CHARLIE, ktorá sa vyznačuje hlavne konštrukciou z ABS polyméru, ktorý je odolnejší voči nárazom než klasický plast.

picture