Prvý online airsoft shop na Slovensku

50 000 ks tovarov skladom

magnify Vyhľadávanie
EUR

Nová airsoftová zbraň ProArms PAR MK3 16inch je tu!

16.1.2024 Catus.sk Recenzie airsoft zbraní

Pred niekoľkými rokmi ICS stratila licenciu na tento model, čo viedlo spoločnosť Delta Armory k tomu, že nestrácala čas a získala úplnú licenciu na dizajn Proarms PAR MK3 s jasným cieľom, aby sa stala ich najpokročilejšou a najmodernejšou airsoftovou zbraňou.

Spoločnosť Delta Armory je známa svojimi vysokokvalitnými výrobkami. Počúvajúc a komunikujúc so svojimi zákazníkmi, spoločnosť Delta Armory vyrobila širokú škálu vysoko kvalitných modelov, pričom nový ProArms PAR MK3 nebol výnimkou. Tým, že urobila krok ešte ďalej. Takmer všetky "celokovové" airsoftové zbrane majú telo a predpažbie vyrobené zo zinkových odliatkov. ProArms PAR MK3 je namiesto toho vyrobený na CNC strojoch, podobne ako skutočné strelné zbrane, z hliníkových blokov 6063.

Rovnako ako ostatné zbrane nechýba HOP-up komora typu Rotary, takisto má PAR MK3 systém rýchleho uvoľnenia pružiny QRS, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu pružiny ako aj údržbu.

Ďalšie vnútorné časti PAR MK3:

  • PERUN Mosfet vyrobené v EÚ
  • CNC valec z nehrdzavejúcej ocele
  • Pružina QD s tŕňom z nehrdzavejúcej ocele CNC
  • Presná hlaveň z nerezovej ocele 6,03 mm
  • CNC hlava piestu
  • CNC hlava valca s dvojitým tesnením
  • CNC tryska s dvojitým tesnením

Spoločnosť Delta Armory zohľadnila nielen odolnosť zbrane, ale aj jej výkon. Vo vnútri pištole PAR MK3 sa o strelecký výkon stará riadiaca jednotka ETU (electronic trigger unit). Jeho pripojením ku konektoru batérie Deans T ponúka nasledujúce režimy streľby:

Pre-cocking - prednatiahnutie pružiny - rýchlejšia odozva pri stlačení spúšte
Binary trigger - dvojitý výstrel - pri stlačený spúšte zbraň raz vystrelí a pri uvoľnení spúšte vystrelí druhý krát
Burst mód - možnosť nastavenia streľby trojitou dávkou

 

Ak si chcete pozrieť ďalšie modely od spoločnosti Delta Armory, môžete tak urobiť preskúmaním modelov, ALPHA, BRAVO a CHARLIE, z ktorých každý má iné špecifikácie a výkon pre všetky airsoftové preferencie.

picture