Prvý online airsoft shop na Slovensku

50 000 ks tovarov skladom

magnify Vyhľadávanie
EUR

MP - novinky v našej ponuke

26.9.2023 Catus.sk Novinky v našej ponuke

Pozrite si našu ponuku nových dielov a príslušenstva od výrobcu MP. Jedná sa hlavne o tovary ako sú taktické rúčky, pištoľové rúčky, RIS lištykrytky na RIS lišty, úchyty zásobníkov, montáže a množstvo iného tovaru.

Na náš sklad v Banskej Bystrici sme naskladnili viac ako 100 typov tovarov MP.

Taktické rúčky, ktoré sú určené na lepšie ovládanie airsoftovej zbrane a poskytujú airsoft hráčovi pohodlné a bezpečné uchopenie zbrane. V našej ponuke od výrobcu MP nájdete napríklad tieto taktické rúčky:

Keymod/M-Lok PTG Paracord

Keymod/M-Lok VSG-S

RIS TDI Style krátka

RIS TGD dlhá

Pištoľové rúčky sú vyrábané v rôznych tvaroch a veľkostiach, takže si môžete vybrať takú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a preferenciám. V našej ponuke od výrobcu MP nájdete napríklad takéto pištoľové rúčky:

M4 Target

G27

HK416

AGR-43 GBB-AR

V ponuke máme aj gumový ochranný kryt pre pištoľovú rúčku.

RIS lišty sa používajú na pripevnenie príslušenstva k airsoftovým zbraniam. RIS lišty sú kompatibilné so širokou škálou príslušenstva. V našej ponuke od výrobcu MP nájdete napríklad tieto RIS lišty:

Keymod / M-LOK polymér

MOE polymér

Kryty RIS líšt slúžia na ochranu pred poškodením RIS líšt a zlepšujú pohodlie a úchop airsoftovej zbrane. V našej ponuke od výrobcu MP nájdete napríklad takéto kryty na RIS lišty:

M-Lok Wedgelok

Keymod Soft Cover-A

RIS Knights Armament II

RIS LaRue Index Clips

Spony a vyťahováky zásobníkov sú príslušenstvo, ktoré sa používa s airsoftovými zásobníkmi. Spony slúžia na spojenie dvoch alebo viacerých airsoftových zásobníkov a vyťahováky sa používajú na vyberanie airsoftových zásobníkov z vreciek alebo puzdier. V našej ponuke od výrobcu MP nájdete:

Vyťahovák TM G17 3ks

Vyťahovák M4 4ks

Úchyt Magwell grip Gen. 2

Úchyt zásobníka M4 5,56 NATO

Úchyt zásobníka 9mm/45 Subgun

Spojka zásobníkov AK

Spojka zásobníkov M4

Spojka zásobníkov MP5

Medzi novým tovarom nájdete napríklad aj montážnu RIS lištu pre M1911, montážnu RIS lištu pre Hi-Capa SV, tlakový obväz/škrtidlo Combat, tréningový nôž s púzdrom M10 Bayonet...

Veríme, že si medzi novým tovarom vyberie každý a ďakujeme za Vašu dôveru a podporu. Ak máte nejaké pripomienky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky.

picture

Prečítajte si tiež